Ei oppositiotyö ole turhan räksyttämistä, jo 100 kirjallista kysymystä ministereille

Nykyisen eduskunnan työkausi on puolivälissä. Kansanedustajan työstä suurin osa tapahtuu tv-kameroiden ulottumattomissa.

Olen tähän mennessä tehnyt 4 lakialoitetta, 10 toimenpidealoitetta, 8 talousarvioaloitetta, 2 keskustelualoitetta ja 101 kirjallista kysymystä. Näiden lisäksi olen ollut myös hyvin aktiivinen istuntosalissa. Puheenvuoroja olen pitänyt 324 kappaletta.

Minut on valittu ajamaan kansalaisten asioita eduskuntaan, kuten nimike kansanedustaja kertoo. Vaikka olemme oppositiossa, ei se tarkoita, etteikö asioita voisi sieltäkin ajaa. Asioita pitää kyseenalaistaa. Tärkein osa kansanedustajan työtä on valiokunnissa tehtävä lainvalmistelutyö. Kuulun sosiaali- ja terveysvaliokuntaan ja talousvaliokuntaan, sekä varajäsenenä maa- ja metsätalousvaliokuntaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *