Onko nyt varauduttu aluevaalien pitämiseen ajallaan ja koronaturvallisesti?

Kuntavaalit siirrettiin koronan takia, koska niitä ei selvitysten mukaan voitu järjestää koronaturvallisesti. Terveysturvallisuus on tärkeää, jotta koronaa saadaan hillittyä ja tartuntoja vähemmäksi. Koronatilanne näyttää Suomessa heikkenevän. Tällä viikolla on ilmoitettu merkittävää nousua sekä tartunnoissa, että sairaalahoidossa olevissa. Suunnitellut aluevaalit ovat muutaman kuukauden kuluttua. Jos vaalit järjestetään suunnitellussa aikataulussa, on huomioitava koronaturvallisuus. Kuntavaalien koronaturvallisuuteen varautuminen ja ennakoiminen jäi vähälle ennakkohuomioille ja vaalit siirrettiin. Tein ministerille kirjallisen kysymyksen, miten hallitus on varautunut aluevaalien mahdolliseen siirtoon huonontuneen koronatilanteen takia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *