Kuinka valvotaan mahdollisten testitulosten aitoutta työmatkaliikenteessä?

Tein kirjallisen kysymyksen, miten varmistetaan, ettei työmatkaliikenteen avautuminen ulkomailta ei lisää tartuntoja. Myös väärennettyjen testitulosten pelätään nostavan tartunnat uuteen nousuun. On uutisoitu pimeiltä markkinoilta ostetuista negatiivisista koronatestituloksista ulkomailta. Niiden mukaan Rakennusliitto on ollut huolissaan työmailla paljastuvista tartuntojen ketjuista. Samalla on oltu huolissaan terveysturvallisuudesta, jos työmatkaliikenne avataan liian varhain. Omaehtoinen karanteeni ei kuuleman mukaan rakennuspuolella täysin toimi. Tällä hetkellä maassamme on tuhansia rakennusalan työttömiä, joten onko ulkomainen työvoima tarpeen siinä määrin, mitä sitä rajojemme kautta kulkee?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *